اروع واظبط وصفة بيتيفور ناعم دايب وماسك نفسه روعه

 



المقادير
كوب سكر  حوالي ٢٠٠جرام
كوبين زبده صفراء يفضل نيوزلاندي حوالي ٤٠٠ جرام
بيضتين كامل وصفار بيضه واحده  بحراره الغرفه مهم ويضاف تدريجي
اربع اكواب دقيق يضاف تدريجي قد تحتاج كل المقدار او اقل شويه او ازيد يترك من المقدار ربع كوب  للحاجه
فانيليا

في حالة بيتيفور الشيكولاته يخصم حوالي ربع كوب دقيق ويوضع مكانه ربع كوب كاكاو خام لو ترغبوا به طعم شيكولاته قوي
او ملعقتين كبار كاكاو بدل ملعقتين دقيق لو ترغبوا بطعم  شيكولاته اخف

فرن حراره وسط  ١٦٠ درجه  لمده من ١٠ دقائق الى ١٢ دقيقه

ياخد لون من تحت والاجناب ثم تحت الشوايه لياخد لون
لا تغال في وقت الفرن حتى لا يجف


جديد قسم : حلويات سمسم