_كام سطر هيفرقوا معاكي كتييير بس إقرأي للاخر ياقمر👍👍👍👍
الباذنجان المخلل ضيفي بقدونس مفروم مع التوم بيدى طعم 
 _ ملعقة سكر صغيره في صلصة المكرونة عشان متعملش حموضة
 _ البطاطس قبل ماتحمريها اسلقيها خمس دقائق في ميه وملح بتقرمش ومش بتشرب زيت
 _ قشر الليمون مش ترميه خليه عالحوض بعد ماتغسلي المواعين ادعكي بيه ايديك بيشيل السمار من صابون المواعين وبينعم الايد
 _ محشي الكرنب سخني حته زبدة وحطيه عليه قبل ما يتشرب بشوية عشان يبقى بيلمع وطعمة جميل
 _ عسل في تتبيلة الفراخ المشوية بتدى طعم حلو
_ زبادي في تتبيلة البانيه بيخلية طرى ومستوى كويس
 _ البتنجان المحمر خليه وهو سخن واقفلي عليه العلبه عشان يطلع طرى مش ناشف

_ ادعكي الفراخ ببصلة وملح وفلفل قبل السلق عشان يبقى ليها طعم وريحة ومتبقاش زفرة
 _ اكياس الشاي مترميهاش سقعيها وحطيها علي عينك للاجهاد والهالات السودا
 _ الرز باللبن ضيفي كيس كريم شانتيه هيخلى الطعم جامد وزى بتاع برة بالظبط
 _ رشي دقيق وملح علي بصل الكشري قبل التحميرعشان يكون مقرمش
 _ رشة زعتر علي صلصة المكرونة بتدى ريحة حلو وطعم مميز
 _ بيكنج بودر علي عجينة الكفته المشوية ميخلهاش تكش وتكون منفوشة زى ما هى
 _ تشوح اللحم في الزبد وحبهان وورق لورا قبل السلق نديها صدمة عشان يبقى لونة بنى وجميل مش بيضة
 _ الرز الابيض شوحي مستكة وحبهان في السمن قبل الرزهيدى ريحة حلوة لرز
 _لاحلي صلصة مكرونة اضربي مع الطماطم توم وفلفل رومي وفلفل حامي
 _ إدهني الفراخ والبط بكاتشب وملح وفلفل وقرفة قبل ما تحطيها فى الفرن هيخليها لونها حلو
 _الحمام المحشي من 30 دقيقة 45  دقيقه بعد غلي الميه لسلقة
 _ حشو الجلاش موتزريلا مع العصاج
 _ الرز البسمتي اكشفي الغطا بعد ما يستوي عشان يبقى مفلفل ميعجنش
 _ وانتي بتقلي البانيه حطي ملعقة زبدة مع الزيت هيبقي زي المطاعم
أي خدمة يا أجمل بنات في الدنيا


جديد قسم : موضوعات مطبخيه تفيدك

إرسال تعليق