الحواوشي بكل تفاصيله و اسراره من مطبخ شنه و رنه



#الحواوشي_بكل_تفاصيله_من_مطبخ_شنه_و_رنه لحم مفروم فيه نسبة دسم حوالي 25% و ممكن اضافة قطعة ليه نضرب في الكبه بصل مع ملح .فلفل اسود. بابريكا.قرفة.كبابة صيني و نضرب فلفل اخضر و ممكن اضافة قرن شطه لمن يريده حراق و نعجن اللحم مع الخليط و نتركه ساعتين في الثلاجه قبل ما نحشيه في الخبز نعمل له فحمه مولعه مع زيت حتي يأخذ طعم الشوي و نلفه في فويل و ندخله الفرن لمدة ثلث ساعه لمن يرغب فيه ناشف و محمر نرش زيت و نفتح الشواية قليلا عليه #طريقة_عمل_الحواوشي_زي_المحلات #مطبخ_شنه_ورنه_قناة_هنا_وهناك للتواصل علي الفيس بوك يوميات سمسم https://www.facebook.com/diarysimsim/ التويتر https://twitter.com/home?lang=ar الانستجرام https://www.instagram.com/menhenawhenak/

جديد قسم : اطباق رئيسيه وجانبيه

إرسال تعليق