#الحواوشي_بكل_تفاصيله_من_مطبخ_شنه_و_رنه
لحم مفروم فيه نسبة دسم حوالي 25% و ممكن اضافة قطعة ليه
نضرب في الكبه بصل مع ملح .فلفل اسود. بابريكا.قرفة.كبابة صيني
و نضرب فلفل اخضر و ممكن اضافة قرن شطه لمن يريده حراق
و نعجن اللحم مع الخليط و نتركه ساعتين في الثلاجه
قبل ما نحشيه في الخبز نعمل له فحمه مولعه مع زيت حتي يأخذ طعم الشوي
و نلفه في فويل و ندخله الفرن لمدة ثلث ساعه
لمن يرغب فيه ناشف و محمر نرش زيت و نفتح الشواية قليلا عليه
#طريقة_عمل_الحواوشي_زي_المحلات
#مطبخ_شنه_ورنه_قناة_هنا_وهناك
للتواصل
علي الفيس بوك يوميات سمسم
https://www.facebook.com/diarysimsim/
التويتر
https://twitter.com/home?lang=ar
الانستجرام
https://www.instagram.com/menhenawhenak/
تعليقات: 0
إرسال تعليق