#طريقة_عمل_الدجاج_بالكاري_و_الخضار
وصفة حصرية من مطبخ شنه و رنه
دجاجة مقطعه الي ثمانيه و مخليه من الجلد نتبلها بملح و فلفل اسود و ملعقتين من الكاري
و كركم و بابريكا
ممكن اضافة قرن شطة لمن يرغب في الطعم حراق
و نتركها ساعتين في الثلاجه
نضيف ملعقتين زبادي و نقلب جيدا
ننزل بها في زيت ساخن و نقلب جيدا ثم نضيف الخضار
و كوب ماء مغلي
و نسويها علي نار متوسطه
#مطبخ_شنه_و_رنه
للتواصل
علي الفيس بوك يوميات سمسم
https://www.facebook.com/diarysimsim/
التويتر
https://twitter.com/home?lang=ar
الانستجرام
https://www.instagram.com/menhenawhenak/
تعليقات: 0
إرسال تعليق