الأربعاء، 10 ديسمبر، 2014

طريقة عمل الطعمية او الفلافل ومحشية بخلطة البصل



طعمية محشية بخلطة البصل
2 كوب فول مدشوش منقوع
نصف كوب شبت مفروم
نصف كوب بقدونس مفروم 
نصف كوب كزبرة خضراء مفرومه
بصله متوسطه مفرومه
3 فص ثوم
كزبرة جافة ناعمة
ملح – كمون ناعم 
1 معلقه صغيره كربوناتو

للحشو:
هريسة شطة
بصل جوانح
ملح+ فلفل اسود
الطريقه:
- إضربى مكونات الطعمية فى المفرومة
- قلبى البصل المفروم مع هريسة الشطة والكمون فى الزيت على النار
- الحشو :
- شوحى البصل الجوانح مع الملح و الفلفل الاسود فى الزيت على النار
- أضيفى هريسة الشطة ( و طريقتها :
فلفل رومى احمر + فلفل حامى احمر و نضربهم فى الخلاط و الخلاط شغال ننزل عليهم زيت لغايت ما تتكن معانا عجينه و يمكن اضافه فص ثوم حسب الرغبه و ملح و فلفل اسود )وقلبى الهريسه مع جوانح البصل على النار 
- إحشى كرات الطعمية بالخليط وشكليها أقراص وإقليها فى الزيت على النار ثم قدميها

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More