قوالب الباف باستري المحشوة كريمه وفاكهه وشيكولا مصورة بالخطوات من مطبخ سمسم

حلا الباف باسترى المحشو كريمه وفواكه وجناش




حلا سهل وسريع وطعممه امممم ما دمتى مجهزة عجينة الباف باسترى لديك سواء جاهزة او بالبيت مصنعاها ولا احلى من التى تصنعيها بيدك لانها بتكون بزبد صافى وطعم وريحه امممممممممم



هنقطع عجينة الباف باسترى بعد فردها ان لم تكن مفرودة الى مربعات متساويه تناسب هذا القالب 00


ممكن تخرموها ان لم ترغبوا فى ان تكون عاليه وهشه اوى 000



وهندهنها زبد وممكن لا تدهن ولكنى بفضل هذا 000
ثم فى فرن لا يزيد عن 200 درجه تخبز وهى بالوسط 00
وتخرم جيدااااااااااااا بالوسط فقط





احمرت وقرررررررررررررمشت




هجوف وسطها بغرز اصبعى حتى تشيل حشو ولانى نسيت اخرمها من البدايه 00



سويت كريم باسترى وممكن كستر عادى وتزيدى من نكهته باضافة قطعة زبدة 000
وممكن كريم شانتيه عادى 00 او كريمة خفق



ثم اى فاكهه متوفرة لديك او كمبوت 000


وزدت عليهم جناش كنت احتفظ به ومسويه به حلا خطيييييييييييير وهو شيكولاته البونتي 




ها هى قطع شيكولاته البونتى بالبيت سويتها مع قوالب الباف باسترى وقدمتهم معا لصديقتى 00


بالف هنا

ويسلم مروركم الغالى وتشريفكم






جديد قسم : حلويات سمسم

إرسال تعليق