tag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post5931954205685699817..comments2024-03-12T13:39:13.613+03:00Comments on يوميات سمسم: احلى بسبوسه مصريه أصليه بالماء او الحليب, مضمونه ونفس طعم المحلات ومصورة من مطبخ سمسم ونصائحها لنجاحها كل من ذاقها اخذ مقاديرها يوميات سمسمhttp://www.blogger.com/profile/14190178584934824161noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-40430391028546071852017-06-13T21:06:45.855+03:002017-06-13T21:06:45.855+03:00عملتها تحففففففه وكل من اكلها انبهر بيها ربنا يجار...عملتها تحففففففه وكل من اكلها انبهر بيها ربنا يجاريكي خير عناMessi2020https://www.blogger.com/profile/11049649273004192259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-47846245174430628602016-02-04T01:24:30.302+03:002016-02-04T01:24:30.302+03:00عملتها رائعة ولذيذة كنت اتمنى طريقة صحيحة لانها دا...عملتها رائعة ولذيذة كنت اتمنى طريقة صحيحة لانها دائما ماتطلع طرية ..الله يفرج همك ويسعدك ووالديك شكرا الله يبارك لكJejenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-76778848250466844262015-06-30T13:22:25.135+03:002015-06-30T13:22:25.135+03:00لا يضاف البيكنج بودر افضل وان رغبت يكون ربع ملعقه ...لا يضاف البيكنج بودر افضل وان رغبت يكون ربع ملعقه صغيره يوميات سمسمhttps://www.blogger.com/profile/14190178584934824161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-25584214444606800952015-06-28T16:20:50.422+03:002015-06-28T16:20:50.422+03:00اختي هل تضيفي البيكيمبود للعجينة ؟اختي هل تضيفي البيكيمبود للعجينة ؟Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09226091289664736246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-77793563789189939462015-06-20T05:41:15.433+03:002015-06-20T05:41:15.433+03:00الله يجزاك خير جربتها وطلعت اكثر من رااائعهالله يجزاك خير جربتها وطلعت اكثر من رااائعهAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-10428447167880321282015-05-06T09:20:21.242+03:002015-05-06T09:20:21.242+03:00هلا هلا بالزوار الكرام
احمد الله ان الطريقه عجبتك...هلا هلا بالزوار الكرام <br />احمد الله ان الطريقه عجبتكم واتمنى لكم أكل شهي وحياه سعيده <br />البسبوسه بالفرن توضع على حراتره متوسطه لو الفرن جيد ومظبوط من 180 الى 200 درجه ولو الفرن قديم 200 كل منا يعرف فرنه المهم الحراره تكون متوسطه وهي بالوسط حتى يحمر الوجه والقاعدة شويه واي استفسار عيوني لكم يوميات سمسمhttps://www.blogger.com/profile/14190178584934824161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-49341137531013938442015-05-03T10:06:19.550+03:002015-05-03T10:06:19.550+03:00تسلم أيديكي بجد ريقنا جري على الصور بس مابالك بالح...تسلم أيديكي بجد ريقنا جري على الصور بس مابالك بالحقيقة :)<br />بصي أحنا فى الغربة .... ومافيش بسبوسه .... فبالراحة علينا شويه علشان بنقول يا هادي :)<br />أخليها فى الفرن قد إيه وعلى درجه حراره كام ؟؟؟؟<br />وألأف شكر ليكي .... تسلم أيدك بجد Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13143348539990445941noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-88846666422916053962015-04-28T18:39:16.287+03:002015-04-28T18:39:16.287+03:00بجد رووووووعه انا جربتها واعتمدت الطربقه جزاكى الل...بجد رووووووعه انا جربتها واعتمدت الطربقه جزاكى الله كل خيرSaranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-36978098016822989932015-04-22T16:59:41.461+03:002015-04-22T16:59:41.461+03:00حلوة اووويحلوة اووويAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05064327343624860647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-12871128056273517632015-04-22T16:58:41.738+03:002015-04-22T16:58:41.738+03:00هعملها دلوقتي ويارب تطلع طريه وحلوةهعملها دلوقتي ويارب تطلع طريه وحلوةAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05064327343624860647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-74965057478976672272015-01-20T22:10:11.342+03:002015-01-20T22:10:11.342+03:00جزاكم الله خير
أول مرة أعمل بسبوسة الطريقة سهلة ج...جزاكم الله خير <br />أول مرة أعمل بسبوسة الطريقة سهلة جداً و الأهم انه الطعم رائع جداً ...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-70419351338792713182014-03-20T11:09:39.503+03:002014-03-20T11:09:39.503+03:00جزاااااااكم الله خيرا والحمد لله ظبطت معكم جزاااااااكم الله خيرا والحمد لله ظبطت معكم يوميات سمسمhttps://www.blogger.com/profile/14190178584934824161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-84531634288666752102014-03-20T11:00:38.663+03:002014-03-20T11:00:38.663+03:00جربتها روعه روعه يجزيك الخير ياربي جربتها روعه روعه يجزيك الخير ياربي Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-8008978344005588022014-02-21T03:37:45.343+03:002014-02-21T03:37:45.343+03:00ماشاء الله جربتها وطلعت جميلة تسلم ايدك احلى بسبوس...ماشاء الله جربتها وطلعت جميلة تسلم ايدك احلى بسبوسة عملتها Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04837953381419872350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-89173698610168120572014-02-21T03:36:58.700+03:002014-02-21T03:36:58.700+03:00ما شاء الله جربتها وطلعت جميلة ... تسلم ايدكما شاء الله جربتها وطلعت جميلة ... تسلم ايدكAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04837953381419872350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-65029309940712345872013-12-05T14:20:21.582+03:002013-12-05T14:20:21.582+03:00هلا هلا بالزوار الكرام منورين
هلا بيك اختي يسعدني...هلا هلا بالزوار الكرام منورين <br />هلا بيك اختي يسعدني اعرف نتيجة نتجربتك واي استفسار عيوني لك يوميات سمسمhttps://www.blogger.com/profile/14190178584934824161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-10207085348772050962013-12-05T14:12:59.410+03:002013-12-05T14:12:59.410+03:00سلمت يداكي جربتها و كانت جميلة و سأجربها مرة أخرى ...سلمت يداكي جربتها و كانت جميلة و سأجربها مرة أخرى إنشاء الله<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-52135012427662186682013-11-28T08:15:55.729+03:002013-11-28T08:15:55.729+03:00ممممممممممممممممم بتشهي ممممممممممممممممم بتشهي Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-28171099852750602182013-11-28T08:15:33.700+03:002013-11-28T08:15:33.700+03:00نعم هي نفسها هنا مع الفارق بتقسمي العجينه نصفين تف...نعم هي نفسها هنا مع الفارق بتقسمي العجينه نصفين تفردي النصف الاول ثم الحشو قشطه مثلا ثم تاتي بقطع من عجين النصف الاخر وتفرديها على يدك اقراص او شقف حتى تفرد ثم توضع فوق الحشوه وهكذا حتى تغطي الصنيه ودوما ابعدي الحشو عن الحرف مسافه لا تقل عن 2 سم واى استفسار عيوني يوميات سمسمhttps://www.blogger.com/profile/14190178584934824161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-51076859594376045382013-11-28T07:43:54.097+03:002013-11-28T07:43:54.097+03:00هل من الممكن إستخدام نفس الطريقة لصنع البسبوسة الم...هل من الممكن إستخدام نفس الطريقة لصنع البسبوسة المحشية بالك ىمة أم هناك طريقة أخري لها؟Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-26072367666140599232013-10-12T14:51:09.311+03:002013-10-12T14:51:09.311+03:00يمييييييييييييييييييييي روعه يمييييييييييييييييييييي روعه Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-90684306323317385612013-10-12T14:49:49.375+03:002013-10-12T14:49:49.375+03:00هلا بيك اتمنى توفقي وبعون الله تظبط معك وهي سهله
...هلا بيك اتمنى توفقي وبعون الله تظبط معك وهي سهله <br />وشكرا على كلامك الطيب ربنا يبارك فيك <br />واطلعي فووووق الصفحه هتجدي قسم بعنوان اشغال يدويه اضغطي عليه بالماوس خفيف هيطلع منه اقسام منها الباتشوورك هتجدي بالقسم موضوعات ودروس للتعلم واخرى للمحترفات يذكر فيها فقط الباترون ابحثي وبعون الله توفقي يوميات سمسمhttps://www.blogger.com/profile/14190178584934824161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2657517586916612365.post-24191177044507842672013-10-12T07:06:23.339+03:002013-10-12T07:06:23.339+03:00تسلم ايديكى والله ماشوفت احلى واسهل في العرض والشر...تسلم ايديكى والله ماشوفت احلى واسهل في العرض والشرح اسهل من كده ربنا يبارك فيكى ونفسى اتعلم الباتشورك لانى بحبه وياريت بطريقه سهله غير المشروحه عايزه طريقه سمبل جدا"laila-amy-111@hotmail.comhttps://www.blogger.com/profile/07755833172328485947noreply@blogger.com