الاثنين، 18 أغسطس، 2014

سر قرمشة البطاطا , البطاطس الشبس مع الخطوات


اصنعي بطاطس شيبس مقرمشة ورائعة بالخطوات التالية؛
1- اختاري نوعية بطاطس مخصوصة للقلية
2-قشري البطاطس وقطعيها بالقطاعة المخصصة لذلك بحيث تكون الشرائح رقيقة كلما كانت رقيقة زادت القرمشة.
3- انقعي البطاطس في ماء بارد وخل حتي يبيض لونها
4- اغسلي البطاطس في مصفاة ودعيها تتصفي
5- جففي البطاطس بوضعها علي فوطة تجفيف جيد جدا
6- سخني الزيت وضعي كمية قليلة من البطاطس ولا تزيدي الكمية حتي تتقرمش جيدا
7- قلبيها باستمرار وبعد ان تصبح ذهبية اللون ضعيها علي ورق مطبخ ليتشرب الزيت


استمتعي باطعم بطاطس مقرمشة















0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More