البريوش
&&&&&&&



المقادير
نص كيلو دقيق
ملعقة صغيرة خميرة بيرة
نص كوب سكر
3ملعقة كبيرة لبن بودرة
نص كوب زبدة طرية
2 بيضة
فانليا
رشة ملح
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
ماء دافئ للعجن


الطريقة
فى وعاء نضع الدقيق وعليه رشة الملح والسكر والزبدة والبيض والفانليا واللبن البودرة والبيكنج بودر ونخلط وندوب الخميرة فى شوية ميه دافيهونضعها على الخليط ونعجن وننزل بالماء الدافى شوية شوية مع العجن حتى تلم ونتركها تخمر حتى يتضاعف حجمها
لمدة ساعتين
تكور العجينةكور فى حجم اليوسفى وقوضع فى صينية وتغطى وتترك ساعة ونصف حتى يتضاعف حجمها ثم يدهن الوجة ببيض مخفوق مع لبن والسكر وتدخل فرن ساخن علي حراره 180 درجه لحد ما تحمر

جديد قسم : اطباق رئيسيه وجانبيه