السبت، 18 مايو، 2013

طريقة عمل مربى الفراوله , الفريز بالخطوات المصوره واضافه جديده وهي جيلي الفراوله لتكون الافضل


 


المقادير 
كيلو وربع من الفراولة
نصف كيلو سكر بس ( حتى لا تكون  مسكرة وتجزع النفس ولك ان تزيدي  حتى ربع كيلو سكر كمان لو رغبت )
نصف ليمونة
والجديد نصف كيس جيلي فراولة (بيديها لون حلو وقوام ) لا بتجمد مثل الجيلى  لا تقلقي 






بقطع الفراوله قطع صغيره او كما هي وحدات لك الخيار 






بضيف   الجلي






وبعد كده السكر






علي نار عاليه اول متغلي  ثم تخفض  النار




حتى تتسبك وتجمد قليلا ولا تنزلق من الطبق 


ولو عملتيها حب كامل هتكون كده 



بالف هنا 
منقوله لعيونكم 

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More