طريقة عمل عجينة السكر الملونه لتغطية التورت والكيكات والكب كيك بالخطوات ووصفه طعمها حلو بالمارشيملو




المكونات:

- 300 جرام مارشملو
- 750 جرام سكر بودر
- ربع كوب سمن نباتى
- 3 ملاعق ماء
- الوان غذائية + نكهات غذائية (اختيارى)



الطريقة:
1. نسيح المارشمالو فى الميكروويف او على حمام مائى مع الثلاث ملاعق ماء



2. فى العجانة نضع المارشميلو السايح مع السمن و اضافة السكر بالتدريج حتى يصبح لا يلتصق بالعجانة.
3. نضع كمية من السكر البودر لعجن المارشمالو بعد اخراجة من العجانة نظل نعجن حتى يصبح لين ولا يلتصق





4. نعجن لحين الحصول على عجينة لينة يسهل تشكلها ندهنه بالسمن و نغلفه بالنايلون ونقدر نحط الالوان اللى احنا عايزنها ونعجنها تانى لحد ما يختلط اللون




قوم بتزيين الكب كيك و الكيك 

جديد قسم : اطباق الحلويات

إرسال تعليق