• 8 شرائح لحم بتلو
• 1 حبة
جزر كبيرة مبشورة
• 1 حبة فلفل أخضر متوسط
• 1/2 كوب زيت ذرة
• 
ملح وفلفل


الطريقة:-

1. هاتي البصل والفلفل الأخضر
وقطعيهم إلى شرائط رفيعة بنفس شكل الجزر المبشور.

2. سخني الزيت في
الطاسة وضيفي إليها البصل والجزر والفلفل وقلبيهم مع بعض لمدة 5 دقائق أو 
لغاية ما تلاقي إن الخضار بدأ يستوي.

3. حطي معلقتين كبيرتين من 
خليط الخضروات في أحد أطراف شريحة اللحم وبعد كده لفي شريحة اللحمة على 
الخضروات دي.. كرري نفس العملية مع باقي اللحمة وبعد كده رصيها في صينية 
للفرن..

4. ضيفي إلى الصينية شوية زيت وحمري فيها لفائف اللحم على 
نار هادية..


5. لما تلاقي إن اللحمة لونها بقي بني من جميع الجوانب 
ضيفي إليها 1/2 كوب مية وملح وفلفل وخلّي النار هادية وغطي الصينية وسيبيها
لمدة 20 نص ساعة أو لغاية ما اللحمة تستوي وبعد كده رصّيها في طبق 
التقديم.

جديد قسم : اطباق مالحه

إرسال تعليق