المقادير : نص كيلو لحمة مفرومة مبهره و مملحة
( بصل - جزر - بازيلا - بطاطا - ذرة - فلفل رومي أحمر )
حبة ماجي
معلقة صويا صوص
و معلقة من البهرات المفضلة ( انا بحب الكاري )
كاسة حليب
معلقة طحين
الطريقة :
نقلي البطاطس مكعبات ونضعها على جنب
في مقلاة نقلب البصل و الجزر والبازيلا والفلفل الرومي ثم نضيف البطاطا و الذرة
ثم الماحي والصويا صوص و البهارات
نفرد اللحمة على شكل مستطيل فوق و رق القصدير ثم نضع الخضار على جنب من
اللحمة و تلف مثل الرول وتغلف بالقصدير وتوضع في الفرن نصف ساعة ثم يفك
القصدير وتحمر
نبقي القليل من الخضار ونضع فوقهم كاسة الحليب و معلقة الدقيق و تغلى قليلا لعمل
الصوص
و تقدم بالعافية
تعليقات: 0
إرسال تعليق