الاول هنجيب الموز ونشوحها فى قليل من الزيت او الزبد او خليط منهما افضل
ثم مكان التشويح هنشوح البصل حتى يزبل وممكن اضافة فص ثوم معها
ومن ثم هنضيف الفاصوليا اليابسه المنقوعه من قبل لعدة ساعات ومسلوقه وكمان الخضراء وكانت تجميد يدي 000
هنشوح تشويحتين الخليط كله مع تتبيله بفلفل اسود وبهار وملح
ثم هننزل بطماطم مبشورة او معصورة حسب ما تحبى
وكمان هنضع الموز معهم
هنغمرهم بمرق او ماء 00
تترك لتضج وتقدم مع رشة خضرة وبالف هنا
بالف هنا حبيباتى وجربوها مع اى نوع من الخضار او الخضار المشكل روووعه
فى امان الله حبيباتى
يخنة لحم بالبصل
ولكن اليوم هقدمها فى حله وهى نفس الخطوات لكن بالطاجين ام على النكهه المميزة
تعالوا معا
بكل بساطه
هناتى باللحم وممكن قطع دجاج ونقطعه متوسط
ثم فوقه شرائح بصل كثيرة وكمان فلفل حلو وطماطم وبس
الكميات حسب الرغبه لكن زيدى من البصل اكثر من الطماطم والفلفل الحلو
ثم رشة بهاراتك المفضله وفلفل وملح وجوز طيب لو رغبت
وفى الحله كل هذا وتضعيهم على النار ثم هااااااااادى حتى يتكمر وينضج الكل
او تضعيهم بصنيه او طاجين فى الفرن 00
وبالف هنا يا غاليات ولا اسهل من كدة
تأكل مع الخبز او الارز
ولكن اليوم هقدمها فى حله وهى نفس الخطوات لكن بالطاجين ام على النكهه المميزة
تعالوا معا
بكل بساطه
هناتى باللحم وممكن قطع دجاج ونقطعه متوسط
ثم فوقه شرائح بصل كثيرة وكمان فلفل حلو وطماطم وبس
الكميات حسب الرغبه لكن زيدى من البصل اكثر من الطماطم والفلفل الحلو
ثم رشة بهاراتك المفضله وفلفل وملح وجوز طيب لو رغبت
وفى الحله كل هذا وتضعيهم على النار ثم هااااااااادى حتى يتكمر وينضج الكل
او تضعيهم بصنيه او طاجين فى الفرن 00
وبالف هنا يا غاليات ولا اسهل من كدة
تأكل مع الخبز او الارز
ايه الجمال ده كله مبدعة كعادتك ياسمسم
ردحذف