ام علي الفندقيه المصريه اللذيذة و مصورة الخطوات وبعدة بدائل من مطبخ سمسم


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم



معى حلا لذيذ وسهل جدااااااااا
ومصرى ميه ميه  



تعالوا معى



ام على مصورة الخطوات
من مطبخ سمسم
الفندقيه المصريه اللذيذة مصورة الخطوات



هذة عجينة باف باسترى وبعون الله فى دورة المعجنات انزل طريقتها مفصله بس دعواتكم لى اروق شويه ويظبط النت  



هنا فردت العجينه سمك تقريبا 1 سم وخرميها شويه افضل



وفى الفرن فى حرارة 200 حتى تحمر كما بالشكل  

الفندقيه المصريه اللذيذة مصورة الخطوات



هنكسرها فى صنيه متوسطه او بيركس كبير او صغير حسب الرغبه



سواء فردانى او تقطع  



وممكن بدل عجينة الباف باسترى تضعى فطير مشلتت مقطع او كرواسون ومجرباهم والله حلوين بس الاصل الباف باسترى او الميل في
وكمان مرة جربتها بالجلاش المحمر من سنوات قبل ان اتعلم الباف باسترى




الفندقيه المصريه اللذيذة مصورة الخطوات



و هنضع فوق الباف بسترى او الميل في او اى ما تختارى من خياراتى  كمان مكسرات وزبيب وجوز هند

الفندقيه المصريه اللذيذة مصورة الخطوات




ثم حليب سااااااخن محلى حسب الرغبه حتى يغطيها  



الفندقيه المصريه اللذيذة مصورة الخطوات



وفوقه قشطه او مارينج او كريم شانتيه او كريمة خفق مخفوقه 



اى ما هو متوفر لديك واعطيتك عدة خيارات ومجربه منى  



ثم فى فرن تقريبا 200 حتى تحمر وتاخد وتدى مع بعضها



وها هى اممممممم ساخنه

الفندقيه المصريه اللذيذة مصورة الخطوات



او باردة



الفندقيه المصريه اللذيذة مصورة الخطوات




وهذا بقالب اكبر شويه


الفندقيه المصريه اللذيذة مصورة الخطوات



بالف هنا
ولا احلى من ام على



فى امان الله
لا تنسونى بدعوة حلوة لي ولاسرتى الغاليه

جديد قسم : حلويات سمسم

إرسال تعليق