السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم
معى حلا لذيذ وسهل جدااااااااا
ومصرى ميه ميه
تعالوا معى
ام على مصورة الخطوات
من مطبخ سمسم
هذة عجينة باف باسترى وبعون الله فى دورة المعجنات انزل طريقتها مفصله بس دعواتكم لى اروق شويه ويظبط النت
هنا فردت العجينه سمك تقريبا 1 سم وخرميها شويه افضل
وفى الفرن فى حرارة 200 حتى تحمر كما بالشكل
هنكسرها فى صنيه متوسطه او بيركس كبير او صغير حسب الرغبه
سواء فردانى او تقطع
وممكن بدل عجينة الباف باسترى تضعى فطير مشلتت مقطع او كرواسون ومجرباهم والله حلوين بس الاصل الباف باسترى او الميل في
وكمان مرة جربتها بالجلاش المحمر من سنوات قبل ان اتعلم الباف باسترى
وكمان مرة جربتها بالجلاش المحمر من سنوات قبل ان اتعلم الباف باسترى
و هنضع فوق الباف بسترى او الميل في او اى ما تختارى من خياراتى كمان مكسرات وزبيب وجوز هند
ثم حليب سااااااخن محلى حسب الرغبه حتى يغطيها
وفوقه قشطه او مارينج او كريم شانتيه او كريمة خفق مخفوقه
اى ما هو متوفر لديك واعطيتك عدة خيارات ومجربه منى
ثم فى فرن تقريبا 200 حتى تحمر وتاخد وتدى مع بعضها
وها هى اممممممم ساخنه
او باردة
وهذا بقالب اكبر شويه
بالف هنا
ولا احلى من ام على
ولا احلى من ام على
فى امان الله
لا تنسونى بدعوة حلوة لي ولاسرتى الغاليه
لا تنسونى بدعوة حلوة لي ولاسرتى الغاليه
تعليقات: 0
إرسال تعليق