السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم
هنظف الجمبرى
كويس من الاتربه والاوساخ ولو كبير هنشيل بيت الرمل كما بالصوره بشقه من الظهر
. |
وهنسويه بقشرته
هنضع عليه شرائح من الطماطم والبصل والفلفل الحلو والثوم ورشة كمون وفلفل اسود وملح وشطه ان رغبت او ببريكا
هنتركهم بدون ماء معتمدين على سؤائل الخضر والجمبرى ,على النار او باضافة ربع كوب من الماء
ثم على النار وممكن كمان بالفرن بس هنا لابد من وضع الماء حوالى نصف كوب
ثم على النار وممكن كمان بالفرن بس هنا لابد من وضع الماء حوالى نصف كوب
وها هو
بالف هنا حبيباتى
بالف هنا حبيباتى
لا تغالى فى وضع الماء حتى لا يتسرب الطعم والنكه بهم او لا تضعي افضل اي ماء وينضج بماء الخضر
ولو حبيتى معه شوربة جمبرى زيدى الماء هتكون ولا اروع
بالف هنا
دعواتكم حبيباتى
تعليقات: 0
إرسال تعليق