السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم
الطريقه الاولى ني في ني
ناتي بشرائح من البصل والفلفل البارد والحار لو ترغبي وايضا فص ثوم لو تحبي
وشرائح طماطم بدون قلب
وشرائح طماطم بدون قلب
تشوح في قليل من الزيت تشويحه واحده ومن ثم ننزل بالسجق صحيح او مقطع حسب الرغبه 00
يشوح معهم حتى ينضج وبالف هنا
الطريقه الثانيه
سجق مشوي او مشوح
سجق مشوي او مشوح
ناتي باصابع السجق وكما هي تشوح في قليل من الزيت
او تشوي على شوايه مرشوشه بزيت
او تشوي على شوايه مرشوشه بزيت
حتى تمام النضج
هذا السجق متماسك شوفوا كيف وهو صنع يدي من البدايه ,والرابط اسفل الموضوع
الطريقه الثالثه
بخلطه مع الكبد او الكفته او اى شيء
هنا خلطه مع كويرات من الكفته من نفس عجينة السجق الذي صنعته بالبيت
شوحتها اولا في الزيت حتى تاخذ صدمه ولا تفتت
ومن ثم اضفتها على على خليط السجق المسبك بالصلصه والبصل والفلفل وبالف هنا
الطريقة الرابعه السجق المسبك
هي نفس الطريقه الاولى ولكن خلطة او شرائح الفلفل والطماطم والبصل اتسبكت شويه مع بعضها ومن ثم اضفت السجق وقليل من عصير الطماطم ويؤكل مع ارز لان بيكون فيه صوص او صلصه
بالف هنا غالياتي
حقيقي مش عارفة اقولك ايه انتى هايلة تسلم ايدك
ردحذفجزاك الله خيرا بس ممكن اسأللك هو الحشوواللحمة المفرومة بتكون استوت لما تشوحيه فى الزيت
ردحذف