السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم
نبداء على بركة الله
كتف ضانى متبل بالبصل والثوم والفلفل الاخضر والاحمر والليمون والزيت
طبعا من العنوان عرفتوا التتبيله وهضيف عليها ان هنا الثوم فصين او فص كبير فقط والبصل والفلل الالوان كافى وكذا عصرة ليمونه كبيرة وحوالى ربع كوب زيت وفلفل اسود وبهار للحم مشكل وجوز الطيب
ها هو الكتف وممكن اسويه كدا كما هو اى بحالته وهقدم هذة الطريقه لكم فى موضوع اخر ترقبوة وبعدة نكهات
او تشقوة حتى يسهل شويه من ناحية الزراع هكذا
او تشقوة حتى يسهل شويه من ناحية الزراع هكذا
ونخلصه ونفصله من الخلف
وها هو مفصول وضحت الفكرة
دعكته بالتتبيله كويس جدا من كل الجهات ثم تركته مغطا فى الثلاجه لليله كاامله ان امكن لك افضل
ثم فى اناء الشوى ووضعت معه خضروات مقطعه كبير او كما هى بحجمها الاصلى حتى تتهرى وممكن تشقيها فقط لدخول النكهه لها ورشيت الوجه اى الكتف والخضروات بقليل من الزيت
ثم لفيته بورق القصدير وادخلته الفرن لحوالى ساعه ثم كشفت عنه ورق الالومونيوم او القصدير وهو شبه ناضج لكن شكله وكانه مسلوق ونزل سؤائل منه وها هو فى الفرن فى هذة المرحله
تركته حتى يتحمر الوجه وكل ربع ساعه اقلبه حتى يتشرب النكهه ويكون لونه ذهبى
سررررررررررررر من اسرارى
دوما قلبى المشويات فى سوائلها وهى تشوى فى الفرن وفى اخر وجهه لها تحمريه اكتفى بسكب السؤال عليها كل ربع او عشر دقائق حتى تكون لامعه وذهبيه وخطيرررررررررررررة مثل هذة
لا تنسونى بدعوة حلوة امانه عليكم ومن يجرب اى وصفه منى يعرفنى ويدعى لى بالخير لى ولاهلى يارب
تعليقات: 0
إرسال تعليق