طر يقة عمل المقلوبه باللحم خطوه خطوه مصوره الخطوات من مطبخ سمسم





نشوح اللحم  مع بصل وقليل سمن ثم اضافة ورق لورا وفلفل اسود وحبهان


بعد التشويح


نزيد ميه لعمل المرق


بعد النضج نصف سوى



نفرش حله بصل وجزر لو موجود وانصح بلاش طماطم حتى لا يساعد على حرق قاعدتها وان وجدتوه بالصوره



الارز مصري منقوع ومغسول وعليه كاري وكركم وبهار مشكل وفلفل اسود وزبيب


ن قبل قلينا باذنجان رومي كميه كويسه وايضا حبة بطاطس كبيره لو ترغب وتضعيها باول الصف من القاعده ثم شوية ارز فوقها



ثم باذنجان مقلي رومي


ثم اللحم بالوسط وفوقه باذنجان وارز حتى نخلص الكميه



ثم مرق حتى يغطي الارز وعلى نار عاديه حتى يبداء بالغليان نهدي جداااا حتى تمام النضج



تنزين بالمكسرات بعد قلبها


جديد قسم : مطبخ سمسم

إرسال تعليق