سمك بالزبد والليمون فيليه او عادي بطريقة اشهى المطاعم مصور الخطوات من مطبخ سمسم


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرحمن الرحيم

سمك
بالزبد والليمون مصور الخطوات من مطبخ سمسم



المكونات


اى نوع سمك تفضليه والافضل
فيليه لو ترغبي لكن ممكن عادي اى نوع
هنا استخدمت سمك الهامور في الفليه
والسلطان ابراهيم او البربروني في السمك الكامل ...

ليمون
زبد
توابل السمك نفسه (ملح - فلفل - كسبره ناعمه - كمون - شطه - قليل من الثوم - جنزبيل لو موجود فرش - عصفر لو ترغبي )

اى اعشاب تفضليها
قليل من الماء


الطريقه مع الصور


هنا مكونات تبيلة السمك وكانت كما بالصور وكما ذكرتها باعلى

ملح - فلفل - كسبره ناعمه - كمون - شطه - قليل من الثوم - جنزبيل لو موجود فرش - عصفر وهنا المعجون هذا عباره عن ثوم وجنزبيل فرش والسائل عصير الليمون وقليل من الزيت

  




هنتبل السمك وهنا كان
فيليه هامور ...
 



نتركه في التتبيله حوالي ساعه لو امكن



هنا مره اخرى كنت مستخدمه السمك الكامل ومفتوح


  



وهنا كان كما هو بحالته وكل مره كانت مستقله ولكن وجدت الصور كثيره فاكتفيت فقط بالصور الاولى


نضع في طاسه زبده وملعقه ماء حتى لا تحترق الزبده


ثم نضع عصرة نصف ليمونه على الزبده



نضع السمك في الزبد ايا كان
فيليه او كامل ...



ونقلبه ومن وقت لاخر نضع قليل من الماء حتى لا تحترق الزبده
والليمون وتمرر


وبعد ان يتحمر السمك في الزبد ننشله ولا نضعه على ورق نشاف
بل ممكن نزيد عليه من الزبد
والليمون الباقي
بالزبد والليمون فيليه عادي بطريقة


رشة خضره ممممممممممم

بالزبد والليمون فيليه عادي بطريقة


طعمه بصدق خطير يا بنات




هذة مره اخرى كنت مزوده على الخلطه بالنهايه شبت وتركته ياخذ غلوه واحده ومن ثم اضفته على السمك والزبد الباقي




وممكن تضيفي اى عشب تفضليه غير الشبت














بالف هنا
  


  تجديد في الطعم عن السمك المقلي العادي

الى اللقاء باكله جديده من مطبخ سمسم

جديد قسم : مطبخ سمسم

إرسال تعليق