فطاير مشويه
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
هلا بالغاليات
كنت اشتريت هذة الاله وهى خاصة بتسخين الخبز ولكنى استغلتها اسؤ استغلال فيما بعد ,,(شوي وتحميص وخبز ,, مفتريه انا )
المهم يعنى اشتريها لاسخن الخبز فقط عليها !!
فبحثت عن النت عن اى شىء ممكن اسويه بها وخاصة العجين
عملت عجينه خاصه بى وممكن اي عجينه انت تعتادي عليها او تفضليها
ولم ارقها اوى بل جعلتها سميكه شويه دوائر صغيرة اردتها ميني ساندوتش ووضعتها كما بالصورة على حرارة فوق الوسط او عاليه شويه
اغلقت الماكينه وتابعت الامر بشدة فهي اول مرة اسويها وخايفه ههه فجربت اولا
وما شاء الله طلعت سررررررريعا الفطائر او الخبز وكمان بيفتح بسهوله وهذا لان عجينته كانت خمرانه جيدا وناعمه فكان طعمه خطيييييييييير
حشوته عدة حشوات جبن ولانشون وقشطه بعسل وتونه
وكانت ولا احلي ولا اسرع
من كدة لم تاخذ وقت نهااااائى وشويت بسرعه وكانت العجينه معدة من قبل ومفرزة فكانت مفأجاة بدون فرن وسريعا احلى سندوتشات على العشاء لاني اخرجت العجينه المفرذه ومخمره من قبل ثم فكت سريعا خاصة لو لديك ميكروويف ثم شكلتها ثم خبزت في دقائق بسيطه ...
بالف هنا حبيباتى جربوها طعمها غير التى بالفرن ونكهه خاصه ومميزة والأهم انها سريعه جدا
بالف هنا حبيباتى اى سؤال انا حاضرة
اسالكم الدعاء والرد لمن يجرب اى وصفه من وصفاتي كتشجيع
تعليقات: 0
إرسال تعليق