• المقادير:
  • 1 كوب زيت
  • 1 كوب سكر ناعم
  • 1/2 كوب لبن
  • 1/2 كوب كاكاو خام
  • 2 بيضة
  • 1 كوب دقيق
  • م ص مليانة بيكنج بودر
  • فانيليا
  • رشة ملح

الطريقة :-
نضرب السكر مع اللبن جيد جدا في الخلاط ثم نضيف عليهم الزيت والكاكاو و قليل من الفانيليا ونضرب تاني.
نشيل مقدار كوب من هذا الخليط على جنب
ثم نضيف لباقي الخليط الدقيق والبيض والبيكينج بودر و باقي الفانيليا ونضربهم بالخلاط

ندهن الصنية ونصب فيها الخليط
الفرن 180 لمدة 20 دقيقة
بعد ما تبرد نصب عليها الصوص ( اللي احنا شيلناه على جنب) وتقطع حسب الرغبة





جديد قسم : اطباق الحلويات

إرسال تعليق